Over ons…….

Klik Cadeauwinkel & Fashion Grave B.V. is een gezellige winkel midden in het hart van deze mooie vestingstad aan de Markt 5 te Grave.

Naast mooie, leuke en gezellige cadeauwinkel verkopen wij aan de Markt ook dameskleding, sieraden (uitgebreid assortiment) en schoenen. Via onze facebook pagina en Instagram houden wij jullie ook op de hoogte van ons bestaande en nieuwe producten.

Sinds eind augustus 2020 hebben wij aan de Hoofschestraat 15 z te Grave ook onze winkel Living By klik geopend. Omdat woonartikelen niet meer te combineren waren in onze winkel aan de Markt hebben we hier een aparte winkel op loopafstand (+/- 50 meter) voor geopend. Hier vindt u allerlei leuke en mooie woonaccessoires, meubels, kaarsen, geuren voor in huis van o.a. Janzen, Home Society en vele andere top merken in verschillende prijsklasse!

NIEUWS:

Voor 2021 hebben wij het mooie nieuws dat wij in Wijchen ook een winkel van Klik Cadeaus & kleding mogen openen. Dit zal waarschijnlijk gebeuren in het eerste kwartaal van 2021!

Als wij hierover nieuws hebben zullen wij jullie uiteraard direct op de hoogte brengen via onze Social Media kanalen.

Groetjes Team Klik